Fredericia-Vold
Spisesteder i Fredericia
Photo:Joan Barløse&VisitFredericia

Weekendophold i Fredericia med kultur, gastronomi og forkælelse

I Fredericia er der mange overnatningsmuligheder, et stort udvalg af spisesteder samt et spændende kulturliv - et oplagt valg til et weekendophold i efterårsferien. 

Oplev det hyggelige efterår i en by med en helt unik historie og som byder på masser af forkælelse. Måske længes du og din partner efter tosomhed og rolige gåture? Eller måske vil du invitere en veninde på et ophold i efterårsferien, hvor kulturen og Fredericias byliv skal opleves?

Fredericias historiske bymidte, det urbane miljø på havnen og naturen omkring danner den perfekte ramme for et skønt efterårsferie ophold. Se vores udvalg af oplevelser, som kan give dit weekendophold i Fredericia et spændende twist. 

Ro for to

Danmarks største Naturpark ligger lige i Fredericias baghave. Lyt til naturens ro og nyd hinandens selskab på et weekendophold i Fredericia.

Historisk ophold i efterårsferien

Fredericia - 2 byer i én. I Fredericia mødes det historiske med det moderne. Mærk historiens vingesus på toppen af Fredericia Vold eller find inspiration i det nye urbane miljø omkring havnen.